פיצות ופוקאצ’ות בטאבון

פיצה נפוליטנית מטורפת

פיצה זה החיים 🙂

אנחנו אוהבים פיצות ומכינים את הפיצות שלנו באהבה.

ההכנה מתחילה יומיים לפני האירוע, אנו מכינים בצק בהידרציה של 65% לפחות, מקמח פיצה איטלקי איכותי ומעט שמרים טריים.

הבצק מוכנס לתפיחה איטית במקרר וכ 3 שעות לפני האירוע אנו מוציאים אותו, מחלקים לכדורים ומאפשרים לו לתפוח תפיחה אחרונה לפני האפיה.

אנו מציעים מספר “טופים” , רטבים לבחירה, את כולם אנו מכינים בעצמנו:

רוטב עגבניות, מבוסס על עגבניות איטלקיות ובזיליקום טרי.

רוטב פסטו, עשוי מבזיליקום טרי, שום, צנוברים ושמן זית.

רוטב קרם בטטה, בטטה מאודה בשילוב קרם קוקוס ושום.

מעל כל אלו, גבינת מוצרלה איכותית ומגוון תוספות החל מזיתים, תירס, פלפל חריף ואם תתעקשו, אפילו אננס 🙂

את הפיצות נאפה במקום בטאבון המגיע לחום של 400 מעלות.

בצק לפיצה נפוליטנית ותמונות של הפיצה
X
Call Now Button